fbpx

'Gilleleje-indsamlingen' netop rundet 1 million kroner

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter fire måneder med mange aktiviteter og initiativer i samarbejde med borgere og lokale virksomheder nåede indsamlingen for få dage siden op på 915.592 kroner.

Nu har en lokal aktør på Gilleleje Havn meddelt, at ville donere det resterende beløb så indsamlingen når en million kroner. Dermed er første fase af genopbygningen af havnen afsluttet på flotteste vis.

Læs også: Gilleleje havn etablerer indsamling til genopbygningen

Hvem det er, der står bag det højeste enebidrag i hele indsamlingen, afsløres på lørdag, hvor foreningen 'SOS Gilleleje Havn' officielt sætter punktum for indsamlingen til lystbådehavnen. Det foregår i et telt på havnen kl. 15-17, hvor alle er velkomne til at komme og høre talerne, lytte til god musik, få lidt i maven – og en stormende positiv oplevelse at gå hjem på.

Men det er langt fra slut. Forude venter en fremtidssikring af havnen, der skal imødegå at endnu en 'Bodil' vælter havnen omkuld.

"Her vil foreningen, og den er allerede i gang, søge fonde om midler til den økonomisk tunge opgave, det er at sikre havnen mod naturens kræfter. Men vi vil stadig med stor taknemmelighed modtage alle former for bidrag fra også private, virksomheder, foreninger og organisationer, der måtte have mulighed for at løfte med" siger Tina Barslev, fundraiser i PR-Gruppen.

Starten på fase to vil blive markeret med en Kunst Auktion den 7. Juni i Auktionshallerne på Gilleleje Havn. Eftersyn kl. 12.00 Auktion kl. 14.00