fbpx

Familie i kajak gennem Europa

Inkluder i Newsletter: Ja

Når Lars Simonsen og Suzi Oud den 3. maj vinker farvel til Danmark og stævner ud med deres to børn og to kajakker, så er det begyndelsen på et eventyr, der skal bringe dem hele vejen til Sydeuropa ad det europæiske kontinents floder og vandveje.

Foran sig har den lille familie – der foruden Lars og Suzi også tæller drengen Tiuri på 7 år og Liva på 5 år – et eventyr, som er kulminationen på mange års drømme og planlægning af det, der skal blive den ultimative rejse.

I deres to kajakker går turen fra København via floderne i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig til Middelhavet, hvor kursen er Italien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet.

Undervejs vil Lars Simonsen og Suzi Oud selv undervise deres børn. Ligesom familien glæder sig til at opleve Europas natur, møde dets befolkninger og få indsigt i landenes kulturelle særpræg.

"Vi glæder os til at vise vores børn, at verden omkring os har meget mere at byde på, end vi tænker over i hverdagen," siger Lars Simonsen, der i disse dage er ved at pakke familiens indbo sammen.

Når familien Simonsen/Oud fra Lolland lægger Danmark bag sig, vinker de nemlig også farvel til en tilværelse med fast job og adresse i Danmark.

De fleste af deres ejendele er solgt, og huset i Sakskøbing byttes ud med telt og soveposer, et primitivt, transportabelt køkken og et liv, hvor mad og tøj dagligt skal pakkes ned i kajakkernes vandtætte rum.

Følg familien som blogger på: www.livetergodtfolgos.dk




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *