fbpx

Ny ungdomsleder i KDY

Inkluder i Newsletter: Ja

"Rigtig mange børn og deres forældre har opdaget at sejlsport er en fantastisk familieaktivitet – og det giver et massivt pres på ungdomsafdelingen i Rungsted" siger Ann-Marie Mohr, der indtil nu har varetaget både ungdomsarbejdet i Rungsted og Royal Saling Academy og fortsætter. "Nu har vi langt om længe ledere, trænere og materiel nok til at optage mindst 20 nye sejlere i alderen 10 til 18 år og det er der bestemt behov for" slutter Ann-Marie, der fremover vil koncentrere sig omkring arbejdet i Royal Saling Academy i Skovshoved.

Den nye leder af KDY Ungdomscenter Rungsted er Meta Lier Hansen, som mange allerede kender som allestedsnærværende sejlermor, ihærdig ungdomsleder fra Sletten Sejlklub eller som professional international eventmanager.

Opti 2

Det høje aktivitetsniveau i Rungsted betyder en ny ungdomsleder er ansat. 


Meta vil være garant for, at der vil blive sat fokus på fællesskab og klar kommunikation kombineret med plads til både bredden og eliten. Der vil i særdeleshed blive taget hånd om nye sejlere og deres familier, således at stævnedeltagelse, træning og nye begreber ikke overvælder de nytilkomne.

"Det er virkelig et scoop at KDY har fået ansat Meta" udtaler en sejlerfar og fortsætter, "at hun kan gå på vandet er nok en overdrivelse, men med Metas erfaring og drive, rammer hun i hvert fald klubben i løb. Konsekvensen er vel at vi snart kommer til at anskaffe flere joller og oprette en ny venteliste for ungdomssejlere."

KDY har stolte ungdomstraditioner på Rungsted Havn og kan tilbyde ungdomssejlads i alt fra Optimist til J/80. Alle sejlere er tilknyttet hold, der har kompetente og veluddannede trænere, der ofte er omtrent jævnaldrende med sejlerne. KDY har ungdoms aktiviteter næsten hver eftermiddag, så kig forbi eller skriv til Meta på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.