fbpx

Hellerup borger slog alarm

Inkluder i Newsletter: Ja


En wire var sprunget, og for ikke at miste masten, lagde Frederik Rask og Nicolai Buhl deres 49'er jolle ned, for på den måde at få bjerget storsejlet og rede masten for brud – godt tænkt, men samtidig også en løsning som tog noget tid før de var på 'højkant' igen. Med bjerget storsejl kunne de sejle 40'eren i havn for fokken alene.

Træner for sejlsports center øst i Hellerup, Christian Rasmussen lå i sin RIB sammen med de andre forårskåde joller der var på vandet for at træne, så der var styr på sikkerheden og hjælpen tæt på.

49erVII

Politi og ambulancer var mødt op på Hellerup Havn, heldigivis til 'falsk alarm' Foto: Per Heegaard

 

Det var der imidlertid en lokal Hellerup borger der ikke vidste, så der blev slået Sundalarm, og pludselig hang en SOK helikopter i luften. På havnen kunne de noget overraskende sejlere pludselig også konstatere, at både politi og to ambulancer var klar til assistance.

Lyngby Radio

Over Lyngby Radio kunne Per Heegaard på kanal 16 høre, at der blev spurgt om der var både i området, som kunne gå til hjælp ved Hellerup Havn. Per befandt sig på Hellerup Sejlklubs kontor, og kunne fra terrassen konstatere, at der ikke var fare på færde. Et hurtigt opkald fra Heegaard til Lyngby Radio forhindrede dog ikke hele beredskabet blev sat i gang.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *