fbpx

100-årige Viggo fejret i propfyldt Aarhus Sejlklub

Viggo Jacobsen fyldte 100 år i går, hvor Aarhus Sejlklub lagde lokaler til receptionen, og det hyggelige klublokale var fyldt til bristepunktet. Det var samtidig en flot solskinsdag, og der var selvfølgelig opstillet en Optimist jolle udenfor klubhuset.

Viggo fik en rigtig hyggelig dag sammen med, familie, nære venner, sejlervenner fra både Aarhus og med besøg fra hele landet. Og alle fik i ro og mag talt med Viggo, som nød dagen i fulde drag.

Samtidig kunne Viggo lytte til personlige, hyggelige taler fra nuværende og tidligere formænd for klubben, Optimist Class Denmarks formand Jonas Döpping samt Dansk Sejlunions næstformand Jens Erik Hansen. Der var også hilsner fra Thailand.

Læs mere: Viggo Jacobsen fylder 100 år

Aarhus Sejlklubs formand, Per Risvang offentliggjorde i sin tale ved receptionen, dels etableringen af legatfonden for Optimistsejlere i Aarhus, dels status på hvad der indtil nu var indkommet i form af gaver i anledning af Viggo’s 100 års fødselsdag – i alt 66.000 kr.

Initiativtagerne til legatfonden Dansk Sejlunion og Aarhus Sejlklub vil fortsætte bestræbelserne på at konsolidere legatfonden til gavn for Optimist sejlere og Optimist sejlads på Aarhus Bugten. Firmaer, private, fonde m.v. er naturligvis velkomne til også i fremtiden at donere større og minde beløb til legatfonden til gavn for udviklingen af sejlsport på Aarhus Bugten.

Der vil i fremtiden årligt blive uddelt legater på Viggo Jacobsens fødselsdag den 13. februar.

Læs også: Viggo's legat til Optimist sejlere og sejlads i Aarhus