fbpx

Codan har opsagt samarbejdet med DS

Codan og Dansk Sejlunion, har begge overfor Bådmagasinet bekræftet, at Codan tilbage i maj 2013 opsagde samarbejdet, med udgangen af 2013.

Sejlerne står derfor lige nu uden mulighed for at tegne nye forsikringer, på de gamle kendte favorable vilkår.

Dansk Sejlunion har i en mail overfor Bådmagasinet oplyst, at man ikke har ønsket at gå ud med oplysninger om dette, før en endelig afklaring med Codan, om det videre forløb, er på plads.

Gamle fordele

Tidligere har det som medlem af en sejlklub under Dansk Sejlunion været muligt at tegne forsikring, hvor der blandt andet har været 15 % 'DS rabat', yderligere 10 % ved duelighedsbevis, samt 10 % på familiens øvrige forsikringer, og ved at samle alle sine forsikringer hos Codan, kunne man opnå kernekunderabat på yderligere 10 %. Afslutningsvis kunne man også opnå 10 % bonus ved skadefrit år.

Fra unionens side oplyser man endvidere, at man formentlig har noget klar i starten af næste uge. Senere kommer der en opfølgning med uddybning omkring den nye forsikringsstruktur for klubber og bådejere. Det skulle falde på plads midt i denne måned – ifølge Dansk Sejlunion - efter planen.