fbpx

Klub-konferen- cen: Et puslespil skal samles før fremtiden er sikret

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks

Tilbage i marts måned efterlyste den gamle redaktør en aktiv indsats fra Dansk Sejlunions' side om at "få flyttet dansk sejlsport", og i sin leder i Bådmagasinet opfordrede Hr. Øverup unionen til at skabe noget nyt, noget vi ikke har set før. Noget der kunne være med til at gøre sejlsport sexet, og noget der kan være med til at fastholde og endda måske udbygge antallet af yngre medlemmer i klubberne rundt omkring i Danmark.

Mandag den 28. oktober, trak Dansk Sejlunions otte vise mænd og kvinde sig tilbage i plenum, for at beslutte sig for en af dansk sejlhistories største projekter i nyere tid – "Skabe et attraktivt sportsbådsmiljø i danske sejlklubber". Meget blev sparket til hjørne – igen -, men som markedsføring for dansk sejlsport i almindelighed, startes der en høj profileret landsdækkende sportsbåd liga op i 2014.

Det er starten på en proces som vil pågå i årevis, reelt set aldrig stoppe. Spørgsmålet er om beslutningen er det nødvendige redskab til at hive dansk klubliv ud af den koma, mange sejlklubber er endt i?

Lørdag morgen på klubkonferencen gik projektleder Peter Wolsing, sammen med generalsekretær Mads Kolte Olsen på scenen, og gav en lille timelang og velbesøgt præsentation.









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk bræt ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...





Udvalgte artikler *