Julelysene tændes på fregatten Jylland

Fem gange i sin aktive periode var Fregatten Jylland på Vestindientogt under tropisk sol, når juletræerne tændtes hjemme i 1800-tallets Danmark. I dag er dens hjemhavn året rundt Ebeltoft, så det er de hjemlige juletraditioner, der hersker ombord nu.

Juletræet står midtskibs

Det betyder, at julemanden ser sit snit til at kigge forbi og stå for juletræstændingen lørdag den 23. november. Det godt otte meter høje træ har, som traditionen efterhånden byder, sin plads oppe på vejrdækket midtskibs, og julemanden forventes at foretage nedtællingen til det oplysende indslag kl. ca. 15.30. Efterfølgende vil der være lodtrækning i dagens store julekonkurrence for børnene, der allerede indledes, når julemanden ankommer til havnen kl. 14.30. Når han efterfølgende har tændt Torvets juletræ, samles konkurrencekuponerne i hans sæk og vinderne bliver altså fundet ved besøget på fregatten.

Julearrangementer decembers weekender

Med lyset tændt i juletræet er Fregatten Jylland klar til at modtage gæster i alle weekenderne op til jul. Der er åbent hver lørdag og søndag fra 10.00 til 15.00, og specielle julerundvisninger finder sted tre gange dagligt 7. og 8. december, 14. december samt 21. og 22. december.Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Kort Nyt

Brand om bord: Overlæge peger på fire årsager

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker