fbpx

Fantastiske ØRC Se fotogalleri

Inkluder i Newsletter: Ja

Øresund Rally for Cruisers blev sejlet i går, hvor turen gik over Øresund. Start ud for Hellerup Havn og så kurs mod Sverige, nærmere betegnet Malmö. Andre både på Øresund måtte helt sikkert spærre øjne en ekstra gang op, da både med grønne mænd, mennesker i kodragter, Saudi Arabiske sheiker, kamplystne pirater og op til flere James Bond'er og Bond-piger sejlede med kursen mod Sverige.

ørc43

James Bond båden på Øresund

Festen ville ingen ende tage

Nicolai Lassen og Henrik Hansen deltog fra Bådmagasinet, og de to berettede gennem vores Coveritlive modul om hele sejladsen og festlighederne. Nicolai Lassen udtalte lidt over midnat: "Fantastisk fest, festen der ingen ende vil tage. Pink Floyd ud af højtalerne fra scenen. Godt nok river det i øregangen, men det bekræfter, at sejlerne er i live".

ørc19

Godt gang i ØRC festen i Malmö

Arrangørerne bag ØRC, Mads Christensen, Trine Fabrienke og Casper Engen Peetz, har endnu engang bevist, at de har et koncept, der holder. At det ikke nødvendigvis kræver en seriøs kapsejlads for at lave et arrangement, der er en succes blandt mange sejlere. I går deltog over 400 sejlere i ØRC - imponerende!

ørc39

Team Mullah

Bådmagasinets Per Heegaard var naturligvis på pletten og har fanget ØRC i billeder. Se det store galleri her.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *