fbpx

Carbon3 gør klar til rekordforsøg

Inkluder i Newsletter: Ja

Carbon3 ligger i øjeblikket i standby mode ved Faaborg Havn. Carbon3 holdet har de seneste par døgn haft tæt kontakt med TV2 vejret, der hjælper holdet med at finde det helt rigtige starttidspunkt. Hvis alt går vel indleder den hurtige trimaran og besætningen klokken 13.00 et rekordforsøg på Danmark Rundt Inshore.

Vi brænder for at få rekorden

Selvom vejrudsigten ikke er helt optimal vil Carbon3 holdet alligevel gøre et forsøg. Jonas Pedersen fortæller: "Der er ikke helt optimale betingelser, men vi brænder for at få denne rekord og mener at disse betingelser (vejret red.) vil muliggøre det, så vi har besluttet at gå efter det".

Den nuværende rekord indehaves af Broskraberen Nokia, der i 1996 sejlede ruten på 2 døgn, 18 timer, 10 minutter og 38 sekunder. Teamet bag Carbon3 håber at cutte adskillige timer af denne rekord og kommer i bedste fald under 50 timer!

Carbon3 forsøgte i juni måned i år at indlede det samme rekordforsøg, men forsøget måtte afblæses grundet uhensigtmæssig vejrudsigt.

Følg med live her på sitet

Carbon3 og Bådmagasinet har lavet et samarbejde, der betyder, at du følge rekordforsøget hele vejen rundt her på sitet. Du kommer til at kunne følge Carbon3, der sender liveopdateringer fra rekordforsøget. Du kan også følge med på abax.dk, hvor Carbon3s position vil være opdateret (Brugernavnet: carbon3, kodeord: abaxcarbon3).









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *