fbpx

Contender- klassen i fremgang

Inkluder i Newsletter: Ja

Contenderklassen er i fremgang med flere nye sejlere og joller i Danmark - klassen har nu 34 betalende medlemmer. Søren Winther Hansen mener dog, at der plads til flere aktive sejlere.

Prøv en Contenderjolle

Går man og har lyst til at prøve at sejle en Contenderjolle, skal man ikke holde sig tilbage. Contenderklassen ligger inde med to joller, der ligger i henholdsvis Aarhus og Hellerup. De to joller bruges til at give interesserede en prøvetur.

Contender planer

Book en prøvetur i en Contenderjolle

Søren Winther Hansen udtaler: "Det er helt ok at aftale en prøvetur nu og så tage turen eller turene i løbet af sommeren, når det er blevet varmere. Det værste vil være at brænde inde med et ønske om at prøve, men ikke få det gjort!".

I Hellerup skal du kontakte Søren Andreasen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 39 61 74 47.

I Aarhus skal du kontakte Henning Wermuth på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 40 72 45 65.




Seneste nyheder

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Sejlads i det nye klima






Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *