fbpx

DS' underskud: Bestyrelsens ansvar

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks

Vi talte med formanden Hans Natorp i sidste uge, hvor Bådmagasinet som det første medie herhjemme, kunne løfte sløret for, at Dansk Sejlunion ville præsentere generalforsamlingen for et underskud på 0,7 mio kroner.

Hans Natorp forklarede til Bådmagasinets læsere, at underskuddet kunne henføres til ganske få poster. IT investeringer i et nyt medlemssystem på små 400.000 kroner og rekrutteringen af den nye Generalsekretær, Mads Kolte-Olsen, på lige godt 200.000 kroner. Det var de to hovedårsager til underskudet.

Senere er der dog dukket modstridende forklaringer op! På Dansk Sejlunions Facebook side kunne man få dage efter læse, at underskuddet skyldes flere forskellige ting! Underskuddet kan, som tidligere udtalt af Natorp til Bådmagasinet, altså ikke henføres til de to enkeltstående poster.

Læs også: Overraskende underskud i Dansk Sejlunion

Efter at have gennemgået årsrapporten og læst adskillige bestyrelsesreferater fra 2012, samt talt med et par kilder tæt på Bådmagasinet, får du her vores forklaring på – hvad der er gået galt.

En trist undskyldning

Bådmagasinet har blandt andet været i dialog med tidligere DS bestyrelsesmedlem med ansvar for økonomien Christian Lerche, der kom med denne kommentar:

"Hans Natorps forklaringer på Dansk Sejlunions store underskud viser sig, som jeg læser regnskabet, desværre ikke at være helt korrekte - og det flytter fokus fra Sejlunionens egentlige problemer", udtaler Christian Lerche til Bådmagasinet, og fortsætter - "Hans Natorp har endvidere i en pressekommentar, undskyldt ledelsens manglende reaktion med "administrationens upræcise rapportering". Det er en trist undskyldning, for de store overskridelser ligger i al væsentlighed på områder, hvor bestyrelsen selv agerer", slutter Christian Lerche




Seneste nyheder





Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering





Udvalgte artikler *