En samlet Luffe klub

Luffe 37 klubben besluttede på deres netop afholdte ekstraordinære generalforsamling at ændre navnet på deres medlemsklub. I stedet for kun at være en klub for Luffe 37 ejere, bliver det en overordnet klub for samtlige Luffe ejere, der kort og præcist får navnet Luffe Klubben.

Det var bestyrelsen, der havde indstillet forslaget. Begrundelsen for navneædringen var et ønske om at åbne klubben for alle typer af Luffe sejlere - ikke kun Luffe 37. Klubben vil dog fortsat som et specifikt og selvstændigt område varetage Luffe 37. Det er således klubbens ambition at arbejde for afholdesen og gennemførelsen af et årligt officielt klassemesterskab for Luffe 37.

Det sociale skal styrkes

En af de ting den nye Luffe klub vil fokusere på er, at arbejde aktivt for at styrke det sociale fællesskab mellem Luffesejlere - og her er det ikke afgørende om man er kap-, tur- eller hyggesejler. Eksempelvis planlægger Luffe Klubben i forbindelse med Palby Fyn Cup et træf torsdag den 30. maj.

Formand for Luffe Klubben, Bo Jensen, udtaler: "Interesserede kan møde Luffe Klubben på den kommende bådudstilling i Fredericia, hvor vi er til stede på Luffes stand lørdag den 23. februar og lørdag den 2. marts".

 

 Seneste nyheder

Følg deltagerne i Silverrudder

GC32: Hvem kan slå Alinghi ?

Knarr DM: Suveræne Søderlund sejrede

Kapsejlads

Følg deltagerne i Silverrudder

Kapsejlads

GC32: Hvem kan slå Alinghi ?

Kapsejlads

Knarr DM: Suveræne Søderlund sejrede

Kapsejlads

Emil Kjær klar til Congressional Cup - havde kommende...

Sejlsportsliga

Sundby WOW stævnet – netværk og sejlads...

Kort nyt

Vild med vand: Kom til åbent hus i Bådelauget

★ Test af motorbåd

★ Nemt i havn med avanceret teknologi

Kort nyt

Sad fast i indsejlingen til Ålbæk Havn

Surf

Hvide Sande værtsby for EM i SUP i 2022

Udvalgte artikler *