fbpx

Carbon3 stand-by til rekord forsøg

Inkluder i Newsletter: Ja

Lars Coling og hans gamle team på hele 16 mand om bord på broskraberen Nokia skal nok nyde de næste 5-6 døgn, for herefter er de ikke længere indehavere af rekorden Danmark Rundt Inshore. Det var tilbage i 1996 Broskraberen Nokia sejlede ruten på 2 døgn. 18 timer, 10 minutter og 38 sekunder for at være helt præcis. Teamet bag Carbon3 håber at cutte adskillige timer af denne rekord, og kommer i bedste fald under 50 timer!

Afgang søndag morgen

Søndag morgen, fra Faaborg, stikker Carbon3 af sted med den sikre overbevisning, at rekorden kan slås med mange timer. Vejrudsigten er optimal, også med vind om natten, som er en af de helt afgørende faktorer for sådan en satsning, udtaler Jonas Pedersen til Bådmagasinet.

DK Rundtt - 12kn - start kl 06

Ruten og cirkatider, hvis Carbon3 sejler med en gennemsnitsfart på 12 knob - her med start kl. 06.00 søndag morgen fra Faaborg, 

Følg med live her på sitet

Carbon3 og Bådmagasinet har lavet et spændende lille forsøg. Følg med hele vejen rundt her på sitet. Du kommer til at kunne følge båden med live opdateringer via CoverItLive her på baadmagasinet.dk, som vil blive opdateret med jævne mellemrum, og som noget helt nyt kan du følge med på abax.no hvor Carbon3 position vil være opdateret. Her skal du bruge kode, som du får vi vores historie du kan se søndag morgen. Stay-tuned, vi går live søndag morgen, om vejrguderne holder, hvad de lover.