fbpx

Martin Kirketerp skal undervise på Oure Big Boat Sailing

Inkluder i Newsletter: Ja

Oure afholder i august måned sommerkurser i storbådssejlads. Kurset henvender sig til de sejlere, der gerne vil opnå erfaring med sejlads i store både med svingkøl, daggerbords, trimning via kaffemøller, håndtering af meget store sejl og indgå i en besætning på 15 mand.

Stærkt hold af undervisere

Oure har nu forstærket holdet af undervisere ved at få Volvo Ocean Race sejleren Martin Kirketerp med om bord. Derudover består underviserholdet af flere legendariske undervisere - blandt andet sejleren Jens Dolmer, der har sejlet Volvo Ocean Race om bord på Ericsson i 2007-2009. Bouwe Bekking, der har 5 Around the World Races i bagagen, og senest var han skipper om bord på Telefonica Blue i 2008-2009. Chresten Plinius har vundet Match Race Tour i 2003, og han står klar til at dele ud af sin viden.

Sejlads med de store både

Der bliver rig mulighed for at prøve kræfter med de store både, når undervisningen kommer til at foregå om bord på båden Big Challenge og Oures Match Race DS37ere.

bigboat

Der skal sejles i den 62 fods store Big Challenge

Ud over sejlads byder ugeprogrammet på foredrag, historisk kultur tur og flere forskellige aktivitetstilbud. Du kan læse mere om Oures Big Boat Sailing kursus her.