Gratis søkort fra Krak -LUKKET

Krak indgår samarbejde med Bådmagasinet, og lancerer i dag det første gratis elektroniske søkort over de danske farvande, så alle fritidssejlere let og ubesværet kan planlægge næste tur med frisk havluft i kinderne. Kortet dækker både danske, svenske og norske farvande og har alle de vigtigste markeringer som havdybde, sejlrender og bøjer.

Nu behøver man ikke længere rydde køkkenbordet og brede kortene ud, når man skal planlægge næste tur på de syv have med vennerne. Krak har i årevis lavet danskernes foretrukne kort over byer og veje og har nu besluttet også at få mindre fast grund under fødderne. I dag giver Krak danskerne det første gratis elektroniske søkort over alle de danske, norske og svenske farvande.

Samtidig lancerer Krak også en ny iPad-app, Krak til Søs, der ud over selve søkortet tilbyder en række nyttige funktioner til søgning efter f.eks. havne, øer, overnatning og indkøbsmuligheder i nærheden af sejlerens position. Du vil samtidig modtage friske opdaterede daglige nyheder fra Bådmagasinet. Søren Øverup udtaler: "Vi ser det som en fantastisk mulighed, og vi er stolte over, at Krak har valgt Bådmagasinet som samarbejdspartner på nyhedsfronten. Bådmagasinet har gennem en årrække haft stort fokus på nettet, og vi er meget glade for at kunne levere daglige nyheder til sejlere, der bruger Krak til Søs".

Mål afstande i sømil

Hvor står fyrtårnene, når man krydser Knudshoved i Storebælt? Hvad er havdybden en sømil uden for Trelleborg? Og hvilke sejlrender skal man være opmærksom på, når man begiver sig fra Grenaa til Göteborg? Det nye kort giver svarene, så man kan planlægge næste dags færd, mens man er på farten.

"Danmark har en lang historie som søfartsnation, og derfor er vi stolte af, at vi nu kan vise vejen for danskerne til vands såvel som til lands. Søkortet er ikke så detaljeret, at det kan bruges til egentlig navigation, men det er ideelt til at skabe sig et overblik, måle afstandene i sømil og at planlægge ruten for alle, der dyrker lystsejlads," siger Pernille Trolle Brøgaard, produktchef hos Eniro Danmark A/S, der står bag Krak.

Hent Krak til Søs her.


 

Krak til Søs til iPad

* Den nye iPad-app, Krak til Søs, indeholder søkort og nyttige funktioner til søgning efter f.eks. hav-ne, øer, overnatning, indkøbsmuligheder, produkter og tjenester i nærheden af sejlerens position.

* App'en kan gøre det nemmere at planlægge et havnebesøg, samtidig med at man kan søge efter produkter og services på Krak.

* Søgeresultater på produkter og services vises direkte i kortudsnittet med information og kursret-ning.

* Krak til Søs kan bruges som supplement til eksisterende navigationsudstyr. Sejleren finder også den aktuelle vejrudsigt samt lystbådehavne i app´en.

* En ny funktion er knappen "Din position", som gør, at man kommer direkte tilbage til bådens nu-værende position, hvis man har kigget på andre kort eller søkort.

* Krak samarbejder med Bådmagasinet, der leverer lokale sejlernyheder direkte i app'en.