fbpx

Ro i Skagen lystbådehavn klokken 23

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter klokken 23 skal der være ro i Skagen Lystbådehavn. Ellers er det ud. foto: Per Heegaard.

             Ifølge Skagen kommune har der skal nu være ro i havnen fra kl.23. På kommunens hjemmeside hedder det, at lystbådehavnen  de seneste år været midtpunkt i en yderst uheldig udvikling, idet de modtager besøg af et tiltagende antal både, hvor ”høj grad af selskabelighed” synes at være hovedtemaet. <br />


Det har i flere tilfælde resulteret i helt uacceptable situationer, som har været yderst generende for de andre af havnens gæster.

Skagen Kommune, Skagen Havn og Skagen Lystbådehavn har derfor i samarbejde med restauratører på havnen besluttet at gøre en indsats for at stoppe denne udvikling og dermed sikre, at Skagen Lystbådehavn - og dens omgivelser – fremover vil være en glæde at besøge for alle, uanset interesser, alder og baggrund i øvrigt.

På hjemmesiden og på opslag i havnen fremgår det at:

”Vore ordensregler foreskriver hensyntagen til havnens øvrige gæster og det er tillige et ufravigeligt krav, at der er ro fra kl. 23.00. Disse regler, og især reglen om ro kl. 23.00, ønsker vi fremover at håndhæve meget konsekvent. Således vil havneassistenterne rondere lystbådehavnen jævnligt”.

Skulle forbuddet blive brudt vil de støjende gæster i første omgang få en påtale fra havnepersonalet. Hvis det ikke hjælper, får de en advarsel. Og hvis den også bliver sidder overhørig, bliver pågældende besætning bedt om at sejle ud af havnen, udet at få havne afgifterne refunderet og med karantæne i havnen for resten af sommeren. Så kan de lære det, kan de!

Skagen Kommune har gjort natteroen på havnen til årets tema, og har kaldt initiativet for ”gensidig respekt for havnens brugere”.










★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *