fbpx

Thomas Paasch vinder Flens Supersail

Inkluder i Newsletter: Ja

Super vejr ved Hobie-cat og A-cat stævnet i Kellenhusen i Tyskland.

            Stævnet startde lørdag med let vind. Vinden øgede stille og roligt i takt med opvarmningen af land satte gang i termikken. I slutningen af første sejlads blev kortene lige blandet om igen, da vinden for en kort bemærkning droppede fra 7-10 m/sek til omkring fire m/sek. Resten af dagen var der atter omkring otte m/s fra nord øst, hvilket også gav en del bølger.<br />


”For A-Cat'ernes vedkommende havde førstedagens sejladser bragt mig i front med bare et points forspring til tyske Donald Beinke på andenpladser

Søndag kom vinden omkring middagstid. Vi blev sendt på vandet i den lette luft. Første sejlads førte min hårdeste konkurrent hele vejen rundt, og da han rundede topmærket sidste gang og kørte ud på det der klart var den rigtige fløj, havde jeg ikke noget andet valg end at angribe og køre ud på den modsatte”, fortæller Thomas Paasch.

”Donald vente og kørte efter for at dække mig, men skulle så igennem læen af et helt felt Hobie 16'ere og kom ind på midten af banen hvor vinden var dårligst. Samtidig kunne han se at de efterfølgende både var kørt under land med stor fordel, så han vendte tilbage. Da vi kom i mål kunne vi se at mit lille julenummer havde båret frugt. Godt nok blev jeg kun nummer tre, men Donalds skiften hest midt i vadestedet havde rykket ham fra første ned på femte pladsen”, slutter Thomas Paasch.

Den sidste sejlads ved stævnet foregik i meget let luft og også her lykkedes det for Thomas Paasch at køre sejren hjem.

Samlet blev det til en førsteplads for Thomas Paasch ved Flens Supersail stævnet. Dels er det faktisk tredje tyske stævne i træk, som Thomas Paasch vinder i A-Cat.

Resultatliste for A-cat:

1 DEN 1 Paasch, Thomas 5
2 GER 12 Beike, Donald 10
3 GER 10 Horn, Jörg 10
4 GER 19 Benthien, Ole 13
5 GER 9 Paulsen, Uwe 16
6 GER 111 Ratsch, Wolfgang 22
7 GER 101 Fründt-Nielsen, Dieter 27
8 GER 482 Teske, Dietmar 29
9 GER 22 Warnicke, Ingmar 36
10 GER 11 Becker, Sigrid 38
11 GER 529 Müller, Peter 45
12 GER 57 Bollnow, Danny 52

<LINK:2554:www.scke.de/home.htm>http://www.scke.de/home.htm