fbpx

VM for Zoom8 sejlere i Hundige

Inkluder i Newsletter: Ja

Til august bliver sejklubben SKB fyldt Zoom8 joller når de afholder VM.

            Når SKB til august er vært for ISAF Zoom8 verdensmesterskaberne er forventningerne høje. <br />


Ikke blot til Frederik, men også til de øvrige danske Zoom8-sejlere der er blandt de bedste i verden.

Klubben venter mere end 120 deltagende sejlere og selv om det lyder af meget, så er det for SKB et mindre stævne.

Klubben afviklede for fire år siden Junior DM med mere end 400 deltagende sejlere. Og i de seneste to år har de været vært for Dansk Sejlunions Junior Grand Prixer med over 200 både samt arrangeret VM for H Både.

Der skal nok blive aktivitet i Hundige Havn til august, hvor telte og campingvogne vil være med til at ændre på det ellers så normale havne-indtryk.

Zoom8 jollen som fremtidens junior/ungdoms jolle
Zoom8 jollen er en relativ ny jolle i Danmark. Den blev introduceret for blot fem år siden. SKB var den første sejlklub i Danmark der, med økonomisk hjælp fra Greve kommune, investerede i jollen. Stort set alle klubbens nuværende ungdomssejlere har haft gavn Zoom8 jolle i de forgangne år.

SKB’s Zoom8 sejlere har igennem årene repræsenteret både klub og kommune på fornemmeste vis og har været blandt de bedste sejlere både her i landet samt ved udenlandske stævner og mesterskaber.

I 2004 blev det til DM guld, EM sølv og VM bronze. I 2005 vandt sejlerne fra SKB DM sølv, VM og NM guld. DM i 2006 er blandt de flotteste resultater i en enkelt jolletype i klubbens historie.


2009-06-28 20:23:45 af namqhuub

uHfNkU rndwpjryiwpv, [url=http://rdrnjjromprl.com/]rdrnjjromprl[/url], [link=http://wfkkpplxcfvo.com/]wfkkpplxcfvo[/link], http://wgbuepxrdcsr.com/