fbpx

Bådmagasinet skifter ejer

Inkluder i Newsletter: Ja

Fra venstre: Produktionschef Christina Igel, annoncesælger Lars Kier, bestyrelsesformand Carsten Reuther og direktør Søren Øverup. Foto: Kim Igel

            Selskabet ejes nu af adm. dir. Søren Øverup som hovedaktionær, og med sig har han annoncechef Lars Kiær og produktionschef Christina Igel. Bådmagasinet ApS er overtaget pr. 1. januar 2006.<br />


Hele mediemarkedet er i en utrolig spændende udvikling. Forandringerne sker med lynets hast, og der stilles store krav til innovation.

”Disse udfordringer er vi helt klar til at møde, og med vores nye bestyrelsesformand Carsten Reuther som mediestrateg, ser jeg med stor entusiasme og glæde frem til disse udfordringer, hvor vi blandt andet vil arbejde på at udvikle et moderne multi-dimentionelt mediehus. På den korte bane handler det om at få etableret forskellige strategiske samarbejder, så vi udnytter de kompetencer huset besidder inden for sejlsport og motorbåde," siger Søren Øverup.

142.000 læser Bådmagasinet
Bådmagasinet er i dag Danmarks mest læste magasin om både, med et Gallup kontrolleret læsertal på 142.000. Hjemmesiden www.baadmagasinet.dk har flere end 800.000 sidevisninger pr. måned.

Selskabet har således en ledende position indenfor bådbranchen, hvad angår print og internet.











Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk





Udvalgte artikler *