fbpx

Gratis trådløst netværk på havnen

Inkluder i Newsletter: Ja

I hele Holstebro-Struer lystbådehavn kan sejlerne nu komme gratis på nettet.

            Sidste skud på stammen er Holstebro-Struer lystbådehavn, som fra juni har fået etableret et lynhurtigt fire megabit trådløst netværk i hele havnens område. <br />


Netværket er gratis at bruge for alle, som befinder sig i netværkets dækningsområde. Når forbindelsen er etableret kommer brugeren ind på en hjemmeside med sponsorlinks.

Her kan man orientere sig om brugen af systemet, klikke på sponsorlinkene eller surfe videre på egen hånd.

Gratis hotspots i flere havne
Flere havne har fået trådløst netværk, men det er kun i få havnen at det er gratis for sejlerne at få adgang til netværket.

I blandt andet Fåborg havn og lystbådehavn, Helsingør nordhavn, Hundige havn, Ishøj havn, Præstø havn, Struer havn og Sønderborg havn har de et hotspot, der er gratis for havnens brugere.

Havnene har fået netværket leveret af NoPayNet, der har til huse i Helsingør. Nopaynet monterer, vedligeholder og servicerer netværket.

Præstø Havn tjener penge på gratis hotspot
På Præstø Havns indgangsportal er der kun plads til yderligere én sponsorreklame. Finder havnefoged Helmuth Jacobsen selv den sidste sponsor, tjenere havnen faktisk penge på at stille det gratis hotspot til rådighed, som en service til havnens brugere.

Finder vi selv den sidste sponsor så får havnen 70 % af sponsorindtægten i modsætning til 30 %, hvis NoPayNet skal finde sponsoren for os, fortæller Helmuth Jacobsen i Søfartens Ledere 6/2006.

Præstø Havns gæster og fastliggere har taget systemet til sig. Flere har fortalt havnefogden at de nu uden problemer kan have en ”hjemmearbejdsplads” i deres lystbåd, slutter Helmuth Jacobsen.



            <LINK:2489:Læs hele artiklen med Helmuth Jacobsen><a href="http://www.nopaynet.com/filer/artikler/soefartens_ledere220606.pdf" target="_blank" >http://www.nopaynet.com/filer/artikler/soefartens_ledere220606.pdf</a><br><br><br>