fbpx

1½ Otto bag kulissen

Inkluder i Newsletter: Ja

"Otto" her til venstre da hun kunne passe sine sejlerbukser. Familieforøgelsen venter senere på sommeren. Foto: Troels Lykke, Athen.

            I Athen beviste hun, at man godt kan vinde en OL-medalje i sejlsport, selvom man falder i vandet undervejs. Nu skal hun endnu en gang være med til at arbejde for at skaffe internationale sejlsportsmedaljer til Danmark. <br />


Men denne gang kommer det til at ske i en helt ny rolle, og det primært med fast grund under fødderne. Den 30-årige sejler, Christina 'Otto' Otzen, er nemlig blevet ansat på sekretariatet, der har ansvaret for at arrangere den næste store sejlsport- sbegivenhed i Skovshoved Havn, Europajolle-VM, der finder sted d. 10-16. juli.

Der er flere gode grunde til, at 'Otto' ikke skal have de store opgaver på vandet. Når VM-stævnet slutter d. 16. juli, er der nemlig kun en måned til, at hun bliver mor. "Det er ved at være længe siden, at maven har passet i mine sejlbukser", siger Christina, som nok kommer til at sende misundelige blikke efter sejlerne, når de tager på vandet under VM.

<LINK:2469:Læs mere om Europajolle-VM>

www.ewc2006.dk










★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *