fbpx

1½ Otto bag kulissen


"Otto" her til venstre da hun kunne passe sine sejlerbukser. Familieforøgelsen venter senere på sommeren. Foto: Troels Lykke, Athen.

            I Athen beviste hun, at man godt kan vinde en OL-medalje i sejlsport, selvom man falder i vandet undervejs. Nu skal hun endnu en gang være med til at arbejde for at skaffe internationale sejlsportsmedaljer til Danmark. <br />


Men denne gang kommer det til at ske i en helt ny rolle, og det primært med fast grund under fødderne. Den 30-årige sejler, Christina 'Otto' Otzen, er nemlig blevet ansat på sekretariatet, der har ansvaret for at arrangere den næste store sejlsport- sbegivenhed i Skovshoved Havn, Europajolle-VM, der finder sted d. 10-16. juli.

Der er flere gode grunde til, at 'Otto' ikke skal have de store opgaver på vandet. Når VM-stævnet slutter d. 16. juli, er der nemlig kun en måned til, at hun bliver mor. "Det er ved at være længe siden, at maven har passet i mine sejlbukser", siger Christina, som nok kommer til at sende misundelige blikke efter sejlerne, når de tager på vandet under VM.

<LINK:2469:Læs mere om Europajolle-VM>

www.ewc2006.dk

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Kort nyt

My Song genopstået i ’ClubSwan’ sortimentet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?