fbpx

En sjov dag på vandet med Bubber

Inkluder i Newsletter: Ja

Børnene kan prøve at sejle Optimistjolle, Yngling eller kølbåd imens Bubber underholder dem.

            Det bliver en dag for hele familien med det gode formål at støtte JDRF – Fonden for diabetesforskning i deres kamp mod diabetes 1. Bådmagasinet støtter op om arrangementet og uddeler hele dagen et gratis nummer af Bådmagasinet til de besøgende.<br />


Dagen er en oplagt mulighed til at lade børnene prøve sejladsens glæder i Optimistjolle, Ynglinge og kølbåd. Der vil være instruktører fra Hellerup Juniorafdeling til at hjælpe og passe på børnene.

Bubber vil på en sjov, spændende og meget professionel måde fra sin dommerbåd være med til at guide de unge sejlere.

Der vil på havnekajen være boder med salg af pølser, is, popcorn, sodavand og øl. Der vil også være boder med mulighed for at leje fiskegrej og fiskenet til bl.a. fangst af krabber. Desuden vil der være andedam med gaver og meget mere.

Lørdag og søndag afholdes der desuden Bådmagasinet Cup ud for Hellerup havn for bådklasserne X-79, Albin Express og Spækhugger.

Det koster 50 kroner for voksne og 75 kroner for børn at deltage i ”En sjov dag på vandet”. Alle indtæger går ubeskåret til forskning i helbredelse af type 1 diabetes.

Fakta om JDRF - Fonden for diabetesforskning
JDRF – Fonden for diabetesforskning er en velgørenhedsorganisation, som kun har frivillig arbejdskraft. Fonden har sinden 1970 arbejdet målrettet for at finde en kur mod type 1 diabetes – en sygdom der oftest rammer i børnealderen og medfører gennemsnitlig 15 års kortere levetid, samt risiko for nyresvigt, blindhed og amputationer. Nåle og insulin helbreder ikke sygdommen. Eneste udvej er at finde en kur.


Programmet for "En Sjov dag på vandet" i Hellerup havn. Klik for at se programmet i stort format.

            <br />




            <LINK:2453:www.jdrf.dk/><a href="http://www.jdrf.dk/" target="_blank" >http://www.jdrf.dk/</a><br><br><br>