Sydfyn til Søs


Havnepladsen i Svendborg er denne weekend omdannet til udstillings- og aktivitetsplads.

      Sydfyn til søs er den årlige markering af Svendborg som ”bådenes by”. Hele Havnepladsen og Maritimt Center er fyldt med både, speedbåde, sejlbåde, havkajakker, bådmotorer og alle former for udstyr. Her viser den Sydfynske bådbranche deres brede samlede kunnen. <br />


I år har vi valgt at fokusere på den sydfynske bådbranches stærkeste sider – alt i motorbåde, motorer, havkajakker og udstyr. Både i Glasfiber, aluminium og træ. Hovedvægten er naturligvis på tidens større og mindre motorbåde, men udstillingen spænder fra Walsteds sublime specialfremstillede både til havkajakker og gummibåde du kan ”ha’ med under armen”

Gratis entre
Havnen er for alle – og der er naturligvis gratis entré så alle har mulighed for at se på både, udstyr, få mere at vide om havkajakkurser og oplevelser eller sejlerskolens tilbud. Selvfølgeligt kan du også gøre et ”messekup” eller bare få en snak med fagfolk og ligesindede.

Aktiviteter og underholdning for hele familien
En dag på havnen skal være for hele familien – og ”Sydfyn til Søs” byder på aktiviteter for hele familien. Følebassin med fisk til de mindste, havkajak demonstrationer, grej demonstrationer, vandski show, Redningshelikopter demonstration, åbent skib på et af Nationalmuseets skibe, sejladser i Danmarks hurtigste RIB-både og meget mere.


I løbet af dagen er der aktiviteter såvel på land, som på vandet. Se programmet på maritimtcenter.dk

      <br />
      Se hele programmet på <LINK:2441:www.maritimtcenter.dk><br />

www.maritimtcenter.dk