Vi tester computerspil med topsejlere


Mågeskrig, bølgeskvulp, vindspring, vindpust, kurser, layline. Der var der hele under et computerspil til et 11-tal for en sejlernørd. Fotos: Per Heegaard

       Der blev råbt, sukket og grinet i Hellerup Sejlklub, da Bådmagasinet inviterede Kamp, Westergaard og tidligere Gram-Hansen gast Michael Arnhild, til test af det utroligt levende computerspil Virtual Skipper 3. <br />


Michael Arnhild vandt de fleste sejladser. Alle sejlerne inklusiv Bådmagasinets udsendte godkendte spillet til et 11-tal.

Et spil med 3D grafik, og i det hele taget meget livagtigt med lyd til bølgeskvulp, mågeskrig og meget andet. Som i virkeligheden er der bl.a. lagt strøm, bølger, vindpust og vindspring ind.

Man kan bl.a. "sejle" i katamaran og America’s Cup både. Og der findes både match- og fleetrace. Det franske spil koster 99 kr. og forhandles af Merlin, fortæller Jan Blæsild fra K.E. Media i Brabrand.


Sejlerne var helt væk i spillet. Stig Westergaard blev sejlet med af Christian Kamp, der havde styrbord halse. Virtual Skipper 3 testes nu også af 49'er sejlerne brødrene Hansen fra Århus.

      <br />

Stig Westergaard, tv., og Christian Kamp th. Det ny Virtual 4 skulle være endnu bedre, siger flere sejlere i dag via e-mails. Og det kan downloades. Pirat-sejler Anders Gunnersen skriver: "Vitual 4 slår 3'eren med flere længder. Der er konstant 100-200 personer online fra hele kloden, der sejler Virtual Skipper 4 mod hinanden."

      <br />

<LINK:2432:Find spillet på Virtualskipper.com>
www.virtualskipper-game.com/