fbpx

49'er skilsmisse - Nørregaard i Tornado

Inkluder i Newsletter: Ja

Christian S. Andersen og Andreas Löwenborg fra Espergærde blev Snipe-danmarksmestre under Wiibroe Cup med en 7. plads. Foto: Per Heegaard

            I Espergærde mødte vi i Pinsen landsholdssejleren i 49'er, den 20-årige Christian S. Andersen. Han havde lige vundet DM-guld i Snipe under Wiibroe Cup med den anden lokale sejler Andreas Löwenborg. De blev nr. syv i stævnet, der blev vundet af Bart Bomans og Jill Ponet. <br />


På en 9. plads kom en anden tidligere 49'er sejler, Jonatan Persson og hans lillesøster Fine Ranch, de tog DM-sølv.

Christian S. Andersen har indtil nu været gast hos Kolding-rorsmanden Allan Nørregaard i 49'er, men det er der lavet om på inden for de seneste 14 dage.

Den meget talentfulde sejler Nørregaard har ifølge Christian nemlig købt Peder Rønholts Tornado og vil satse på den uden sin hidtidige 49'er gast.

"Det var selvfølgelig ikke lige sådan jeg havde håbet det skulle gå i min OL-karriere, men jeg bliver nødt til at passe mit studie til august. Og så tog Allan (Nørregaard) et valg uden mig. Det forstår jeg godt. Men det er svært at finde egnede OL-gaster. Han måtte jo helt til Espergærde for at finde en," siger Christian, mens han kigger på sin nye guldmedalje i Snipe.

Håber at vende tilbage til OL-sejlads
"Allan er en meget dygtig sejler og en 100 procenter jeg gerne ville have fortsat med. Jeg håber at vende tilbage til OL-sejlads senere," siger Christian.

I 49'er havde dig og Allan også jeres sag for i blæsevejr?

"Uuh, ja. Den er vild hård at sejle. Jeg var med ude og prøve Allans nye Tornado i Vallensbæk. Den er jo ret nem at sejle i forhold til en 49'er. Det går stærkt, men det føles ikke sådan i forhold til 49'eren. Allan skal nok komme langt i Tornadoen," siger Christian, der selv er en talentfuld sejler.


Snipe-gast 18-årige Andreas Löwenborg og Christian S. Andersen, th., vandt DM-guld. Nu stopper Christian i 49'eren. Fotos: Troels Lykke

            <div style="width: 430px;"><img src="/images/arkiv//" />
            <br>
                <div class="img_text" style="font-size:small;color:grey;" >
                    DM-vinderne i Snipe: Fra venstre sølv til Jonatan Persson, Fine Ranch. Guld: Andreas Löwenborg og Christian S. Andersen. Bronze: Kim Hyttel og Jacob Sørensen. 
                </div>
                <br>
            </div>

            <div style="width: 430px;"><img src="/images/arkiv//" />
            <br>
                <div class="img_text" style="font-size:small;color:grey;" >
                    CityMail Wiibroe Cup blev vundet af belgieren Bart Bomans og Jille Ponet. Lige efter fulgte Manu Hens og T. Van Schaftinghen. Tredjepladsen gik til svenskerne Henrik Jörhov og Ebba Friis fra Malmø. 49 både deltog.
                </div>
                <br>
            </div>

            <BILLEDE:8754:><br />