Læs om Mohr og Frederiks solbriller


Sten Mohr styrer her BMW Oracle i Valencia. Mohr bruger Rudy Project brille, model Horus med patenterede RX-Swap, så man kan skifte linser. Pris 899 kr.

      Rudy Project blev etableret I Italien I 1985, og har siden da etableret sig som en af de førende producenter i Europa, af sports briller.<br />


Deres primære mål har varet at lave briller hvor design, kvalitet og ikke mindst teknologien omkring glassene har været I højsædet.

Derfor har man i dag en af de mest avancerede former for glas I deres briller, hvor man har lagt vægt på “Eye Care” og glas som kan modstå de ultra violette stråler (polariserede glas), som man er meget udsat for på vandet.


Samtidig har man opnået en fantastisk klarhed med deres glas, som ofte er problemet med briller som er polariserede, lyder det fra producenten.

Impact X-glas
Senest har man med henblik på bl.a. sejlsport, lanceret et glas (Impact X) som ændre kontrast alt efter hvor meget lys der er.

Denne slags glas bliver blandt andet brugt af den amerikanske hær i nogle af deres helikoptere og fly. Det der gør denne type glas så unikke for brug på vandet er, at lyset hele tiden ændre sig, og dermed har man hele tiden det optimale syn.

Rudy Project sælger primært deres briller til sportsfolk og derfor ser man også mange olympiske og ikke mindst cykelryttere bruge deres briller.


Sejlere på Desafio Espaniol bruger brillerne, der kan indstilles på flere måder. Du kan få Rudy Projekt-briller i priser fra 300 til 1800 kr., siger Røssberg til Bådmagasinet.

      <br />

Rabobank bruger brillerne
Cykelhold som Rabobank, Lampre og T-mobile burger deres briller, ligeledes er Rudy Project officiel leverandør af briller til Tour De France og Austalian Open i tennis, og ved vinter OL i Torino blev der høstet i alt 45 medaljer af atleter med Rudy Project briller på næsen.

Inden for sejlerverdenen var Mikkel Røssberg en af de første til at bruge deres briller, og siden hen har mange andre valgt samme.

Senest er Sten Mohr fra BMW Oracle kommet på listen over sejlere som bliver sponseret med briller fra Rudy Project. Det samme gælder Team Nanoq (Farr 40) med kronprins Frederik, America’s Cup holdet Desafio Español 2007, Nicorette Sailing Team og Ed Baird fra Alinghi er på listen over sejlere som burger Rudy Project.

Røssberg: De er lavet af sportsfolk til sportsfolk
Trimmer Mikkel Røssberg fra Desafio Español 2007:
"Det som gør deres briller så gode er at de er lavet af sportsfolk til sports folk. De nye Impact X glas er helt suveræne og gør det muligt at bruge solbriller i alt slags vejr, hvilket betyder meget når man tilbringer mange timer på vandet.

Derudover har man med Rudy project nogle features som man ikke kan få med andre briller på markedet, og levetiden er lang og der skal meget til for at man for riset sine glas eller knækker selve stellet. Hvem kender ikke at man kommer til at satte sig på sine briller eller taber dem på båden hvorefter glasset er riset eller stellet er knækket.”

Samtidig har Rudy Project et stort udvalg af briller og glas i forskellige farver, designs, så der lidt for enhver smag.

Rudy Projectshjemmeside:

Hvis man er interesseret i at købe et par Rudy Project briller, kan de købes i de fleste cykelforretninger, eller på følgende hjemmeside


Farr40-sejleren Frederik sejler med Rudy Project, model Horus, hvor der bl.a. er justerbar næseclips.

      <br />




www.rudyproject.com
www.bikersbest.dk
http://bikersbest.dk/default.aspx?page=productlist&GroupID=2080


2009-06-28 07:41:12 af ozfktp

TkDuyE zstxhyypvhsf, [url=http://kpvhvdogyqxq.com/]kpvhvdogyqxq[/url], [link=http://ofxdfpndklqf.com/]ofxdfpndklqf[/link], http://ijcvillggjwu.com/