fbpx

Smart svensker

Inkluder i Newsletter: Ja

Walk Around skal tages bogstavelig. På Greatline kan man også gå rundt om agtersofaen.

            Læg mærke til navnet Greatline med tilnavnet 29 WA. Det sidste står for Walk Around, fordi man kan gå hele vejen rundt langs den forhøjede ræling, og i dette tilfælde kan man sågar gå uden om den u-formede sofa agter i cockpittet.<br />


Det er den svenske designer Lars Tengberg fra Skaraborgs Bådindretning, der ellers har beskæftiget sig med bådindretninger, der står for linierne til den nye svenske ”skærgårdskrydser” tilsat lidt italiensk look og en masse hestekræfter. En sjov blanding af noget klassisk og noget ultra moderne.

Med den store badebro agter er overalt længden 31 fod og ikke 29 som navnet angiver. Men det er sympatisk ikke at regne badeplatformen med, i stedet for at strække bådens opgivne længde til sidste tomme, som mange andre bådebyggere gør.

Der er højt til loftet i salonen, til gengæld er der lidt lavtloftet i de to dobbeltkahytter. Pantryet er placeret i cockpittet, så man ikke får mados om læ.


Greatline 29 set forfra. En sjov blanding af noget klassisk og noget ultra moderne.

            <br />

Længde er 9,6 m, bredde 2,9 m og vægten er 2,8 ton. Der er 300 liter brændstof i tanken og motoralternativerne fra 220 til 360 hk kan ifølge computerberegningerne få båden til at sejle mellem 32 og 45 knob. Prisen kommer til at ligge på 1,1 millioner danske kroner hos Skaraborgs Båtinredninger. www.skaraborgsbatinredning.se.



2009-06-28 04:07:04 af noutqwmc

N557nW hiszztztgrkj, [url=http://peuunsytgqrg.com/]peuunsytgqrg[/url], [link=http://ohlzcnpfdate.com/]ohlzcnpfdate[/link], http://ehjxdzrbtaii.com/



Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *