fbpx

Meldgaard forklarer sig under VM


Lotte Meldgaard sejler med et ømt knæ efter hun var på skiferie. Klik på billedet. Fotos: Per Heegaard

      I første match mod Betsy Alison, fik vi allerede inden starten tørret Betsy godt og grundigt af bag dommerskibet. Da startskuddet lød havde hun rigtig langt op til linien og vi fik en suveren start. <br />


Desværre lavede vi en for tidlig bomning på lænseben og Betsy (Alison, red.) fortsatte ud i god vind og kom desværre lige foran os inden bundmærket. Vi mister forspringet og kom i mål som nummer to (rigtig skidt placering i matchrace).

Næste sejlads mod Marlin Källström, er vi igen helt "varme" i prestarten og får givet hende en straf i en ren styrbord/bagbord situation. Vi starter i øvrigt foran hende og holder forspringet hele vejen rundt. Hun når ikke at indhente os og har oven i købet en straf. Vi vinder sejlladsen.

Slog verdensmesteren
Sidste match fredag mod Sally Barkow (sidste to års vinder af VM). Vi kommer foran fra starten og holder et forspring hele vejen rundt, i en meget tæt og spændende sejlads. Faktisk så spændende at vi kunne høre tilskuerne på land ved topmærket.

I dag fortsætter vi med round robin (alle skal sejle mod alle). Vi mangler at sejle tre sejladser mod følgende modstandere: Marie Bjørling SWE, Christelle Philippe FRA og Silke Hahlbrock GER.


Lotte Meldgaard har ryggen mod muren om at komme i semifinalen. Klik på billedet.

      <br />