fbpx

Nedtælling til Fyn Cup fra Bogense


Ocean One med Stefan Myralf kommer sandsynligvis rundt om Fyn på under 13 timer.

            Startskuddet til Bogense Sejlklub`s populære kapsejlads omkring Fyn går fredag d. 26 maj kl. 11.00, hvor man for 17. gang i samarbejde med Kongelig Dansk Yachtklub sender et stort felt af både ud på en spændende dyst omkring Fyn. Det skriver Bogense Sejlklub på deres hjemmeside <LINK:2388:www.fyncup.dk><br />


Den store forhåndsinteresse for sejladsen giver en forventning om, at man i år igen vil opleve en fremgang i antallet af deltagere, hvor der lige nu forventes omkring 350 både til start, skriver stævneleder Poul Erik Nielsen.

Der deltager sejlere fra Tyskland, Sverige og fra det meste af landet, hvor der bl. a møder både op så langt som fra Limfjorden og Bornholm.

Ud over de mange forskellige bådtyper, samler sejladsen igen i år store felter af ens bådtyper, som bevirker at der bliver en masse spændende jævnbyrdige dyster, da bådene teoretisk har den samme bådfart.

H2O - Signal først rundt blandt enkeltskrog?
Der vil i år blive en meget spændende kamp om at komme først rundt mellem den størst tilmeldte flerskrogsbåd Ocean One, som er en 60 fods trimaran, og kølbåden på 60 fod "Broskraberen H2O -Signal, som flere gange har haft den hurtigste omsejlingstid for kølbåde.

Ud over disse to tæller feltet mange andre ekstreme og hurtige både, som også kan blive et godt bud på blandt de hurtigste både i mål..

Følg med på Fyncup.dk
Bådenes beliggenhed rundt omkring Fyn, og hvornår de passerer meldepunkterne ,ved Fænø, Helnæs Fyr, Svendborg Sund, Sprogø og Fyns Hoved , vil sammen med oplysninger omkring sidste nyt samt masser af billeder kunne følges på internet adressen:

Kæmpe fælles morgenbord
Fredag morgen inden sejladsen deltager de ca. 2000 sejlere i et fælles gratis morgenbord, som afvikles i det store telt på kajen i Bogense Marina, hvor der ligeledes sørges for den øvrige forplejning af sejlerne, og hver aften er der musik og dans i teltet.

www.fyncup.dk
Seneste nyheder

Politiet: Har du tjekket din båd?

Sehested satser på ny start-strategi


Kapsejlads

Harboe Cup, E-joller: Trods manglende vind var humøret i top

Kort nyt

Politiet: Har du tjekket din båd?

SailGP

Sehested satser på ny start-strategi

Kapsejlads

DEL II: Hvor står dansk sejlsport to år før OL i Paris?

SailGP

Udfordret dansk team - gense dagens sejladser

Kort nyt

Kan du noget med en rig? Helt unik mulighed på Skoleskibet...

Kort nyt

Gratis app: Fortællinger fra Øhavet, mens du sejler

SailGP

Cadiz leverer varen? - Se video fra pressemødet

Kapsejlads

Skovshoved Havn: Epicenter for weekendens helt store sejlerfest

America's Cup

Første tur for AC-40: 34 knob i 8-10 knobs vind! - se video

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?