fbpx

Frederik har stadig sin bryllupsgave


Hvis Frederik bliver træt af Farr40-sejlads, så har han stadig en Dufour 40 at sejle i, men han ejer den ikke. Foto: Carlo Borlenghi

            Velkommen på forsiden af B.T.. Sådan har det været for bådforhandleren i Randers i dag. Men Peter Poulsen mener overhovedet ikke, at han har gjort noget forkert i sagen med bryllupsgaven til Frederik og Mary. <br />


Det royale par kan nemlig til stadighed aftale med Randers-firmaet, om de ønsker at sejle en tur i Dufour 40'eren.

Men Peter Poulsen, hvorfor fortalte du ikke fra starten offentligheden, at gaven var en brugsret og ikke et egentlig ejerskab over båden, som flere nok troede?

"Det der blev sagt og skrevet, blev sagt og skrevet for at gøre det enkelt, og det blev godkendt af Kongehuset. Og jeg mener stadig at en brugsret over en båd på et par mio. kroner er noget af en gave."

Er Mary og Frederiks bryllupsgave virkelig trukket tilbage, nu da du har solgt deres båd?


"Jeg har faktisk ikke solgt deres båd, men blot den der oprindelig blev "sat til side". Hvis de vil på vandet igen, så har jeg en ny årgang 2007 klar. Og det må være mere interessant end en årgang 2004."

B.T. antyder at du er bitter på Frederik og Mary over, at de ikke har brugt Dufour 40'eren siden de fik stillet den til rådighed i 2004. Er du bitter?

"Overhovedet ikke det mindste - jeg har fuld forståelse for vores Kronprinsepars travle program og hensynet til lille prins Christian."

Hvordan er det at vågne op og være på forsiden af B.T. og på spisesedler i hele landet i denne gave-sag?

"Tja, pressefrihed er godt, men misbrug er skidt. Det sidste føler jeg i denne her sag."

Efter denne her avisforside har gaven så stadig været anstrengelserne værd for dig?

"Det er fortsat mit håb at Kronprinseparret kan opleve min gave som et fristed for offentlighedens søgelys. Det kan kulørte B.T. eller ingen anden lave om på."