fbpx

Vil du prøve RIB-både?


Pro-Safe holder til i Korsør. Er du til RIB-både?

      Daglig leder for de 15 ansatte hos Pro-Safe, Michael Møller, fortæller om på fredag.<br />


"Vi har en seks meter Eagel, en stor luksusgummibåd med motor til et par hundrede tusinde, man kan teste. Der er også andre gummibåde fra 2,65 meter og op til seks meter. Primært fra mærket Brig, men også Pro-Safes egne designede både," siger Michael Møller i dag til Bådmagasinet.

RIB-bådene af mærket Brig, bliver lavet i Polen.

Firmaet er kendt for at designe kundespecificerede både, bl.a. i hypalon, et kraftigt gummimateriale. Et materiale, der passer godt til dykkerklubber, men også private får leveret, samt Falck og Søværnet.

Michael Møller:
"Vi håber på godt vejr på fredag, men vi har en stor hal, hvor vi også udstiller sejlertøj og bl.a. dykkerudstyr fra Qqua Lung."

Pro-Safe, der er slået sammen med firmaet Scanhydro, råder også over et værksted med fem ansatte, da firmaet vedligeholder alle Søværnets gummibåde.

Adressen er Møllevangen 60, firmaet ligger ud til Korsør Nor. Der serveres en let buffet og man vil også kunne se brand og redning til søs og eventyreren og forfatteren Lars Ørlund holder foredrag.      <br />


      <br />www.pro-safe.dk


2009-06-28 07:40:48 af toeoyz

VgCLGE krrxoywtkuwp, [url=http://goljcshkqrjv.com/]goljcshkqrjv[/url], [link=http://uwbjpvluihwx.com/]uwbjpvluihwx[/link], http://yxllroqliemr.com/