Bronze til Vesterstrøm      Jesper Vesterstrøm ligger i forvejen nr. 1 på verdensrangslisten i Formula windsurfing 2006. Han er både australsk og sydamerikansk mester og er på det danske olympiske sejlerlandshold for at træne sig vej mod OL i Beijing 2008. Nu har han også taget bronzemedaljen ved Europamesterskaberne i Formula Windsurfing i Portugal.<br />


Jesper Vesterstrøm fortæller:

”Jeg er meget tilfreds med resultatet. Det er de samme konkurrenter, der var med til VM og denne gang var mine resultater forbedret. Den sidste dag lå jeg på en delt 1. plads med Polakken Wojtek Brozowski. Vi var på vandet kl. 06.00. Jeg lå som nr. 2, men sejladsen blev afblæst, og vinden droppede til 0 knob. En halv time før sidste mulige sejlads, kom der lidt vind. Den var uhyre let og lige på grænsen til det lovlige. Jeg rundede første mærke som nr. 2 og fik halet ind på nr. 1 og overhalede ham. Desværre var vinden alt for let, og jeg røg ud af planing et par gange og det kostede mig EM-guldet. Men bronzemedaljen er jeg også er meget glad for.”

”Jeg fik vist, at jeg er med helt fremme i alle vindforhold. I let luft går jeg nu rigtig godt, og jeg har lært meget siden VM i Australien. Når vinden er der, er jeg helt med i toppen. En bronzemedalje giver mig mod på mere, jeg vil simpelthen tage den guldmedalje næste gang. Jeg ved, det er muligt, når alt flasker sig”.

I alt blev Jesper Vesterstrøm en samlet 3ér til EM, med 96 konkurrenter i mændenes heat og alle de store navne fra VM i Australien var med.

Placeringerne blev:

 1. Ross Williams,
 2. Wojtek Brzozowski,
 3. Jesper Vesterstrøm


  Jesper Vesterstrøm udtalte selv, inden starten på EM: ”Jeg fører pt. Verdensranglisten i Formula Windsurfing og har vundet årets to første store stævner, så jeg har høje forventninger til stævnet hernede og går efter en placering i medalje rækkerne…”  Og som sagt, så gjort…
Seneste nyheder

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

Kort nyt

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måskeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder