fbpx

Send gerne billeder til Bådmagasinet

Inkluder i Newsletter: Ja

OK-sejlerne Jørgen Lindhardtsen og Ulf Brandt blev nr. 1 og to i Kalundborg. Fotos: Kasper Winkler, Kalundborg Sejlklub

            Danmarks foretrukne sejlerhjemmeside Bådmagasinet er til for dig, men det kræver også at du selv gør en indsats. <br />


Læserne elsker billeder. En masse flotte ord er ikke nok. Vi opfordrer derfor sejlerne til at sende billeder fra tur eller kapsejladser.
Billeder vi gerne vil bringe her på hjemmesiden eller måske i vort skrevne magasin.

Få derfor fx løbsledelsen til at tage nogle billeder under en kapsejlads og send dem så til Bådmagasinet, bare fire-fem digitale. Sender du også en resultatliste og et citat med, så er artiklen næsten hjemme.

200 billeder i Kalundborg
I Kalundborg lånte OK-klassen for et par uger siden et kamera ud til hjælpere i en gummibåd. Billeder vi i dag viser et par stykker af. Kasper Winkler fra klubben tog nemlig 200 billeder. Billeder som også findes på Okjolle.dk

Hvis I i klasserne vil have gode billeder må I indstille jer på at fotografen kommer helt tæt på under dysterne. Billeder taget fra 200 meters afstand er uinteressante.

Hører vi mon fra X-79'erne, H-båden, Spækhuggerne, 29'erne, Piraterne, Wayfarer-folket, 606'erne, Snipe, Optimisterne og alle de andre klasser - eller fra tursejlerne, der måske fanger en flot solnedgang.

Send billeder, resultatlister og historier til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Jesper Petersen sluttede på 7. plads i Kalundborg. Sejleren fra Solrød væltede lige i en mærkerunding.

            <div style="width: 430px;"><img src="/images/arkiv//" />
            <br>
                <div class="img_text" style="font-size:small;color:grey;" >
                    Billeder er vigtige overfor sponsorer. Her er det Bådmagasinets udsendte i Sparekassen Lolland, der i Kalundborg, runder lige før Bo Teglers. Sender du også billeder med din sponsor på - under en kapsejlads?
                </div>
                <br>
            </div>

            <br />














Udvalgte artikler *