fbpx

North Sails Trim Weekend

Inkluder i Newsletter: Ja

Lørdag blev der trænet bådhåndtering på op/ned bane ud for Vedbæk havn med coaching fra North Sails.

            Lørdag bød North Sails velkommen til årets Trim Cup weekend på deres sejlloft i Allerød. <br />


I år er Trim Cup udvidet til en hel weekend. Lørdagen var reserveret til teori og coacing af de enkelte både på vandet. Søndag sejles der traditionen tro Trim Cup ud for Vedbæk havn.

Lørdag morgen Klokken 8.30 mødtes ca. 75 sejlere til en begivenhedsrig dag i kyndige hænder hos North Sails. Der var sat fokus på mandskab og bådhåndtering.

Først blev der vist en DVD på storskærm, hvor de forskellige funktioner ombord grundigt blev gennemgået (mastemand, pitmand, forækkeren, genoa-/spilertrimmer, samt storsejlstrimmer).

Fremvisningen fungerede fint, men det kan være svært at relatere funktionerne ombord på en Beneteau First 36.7 til funktionerne ombord på for eksempel en Larsen 28, Albin Express eller X-79 med en besætning på bare fire personer.

Herefter var der afgang til Vedbæk sejlklub, hvor der var udlagt en op/ned bane til træning af dagens teori.

Coaching på vandet
North Sails havde taget gummibåde med og sejlede rundt blandt deltagerne og gav råd og vejledning. Hver båd fik besøg af en af North Sails folk, som kunne vejlede den enkelte besætning om deres trim og bådhåndtering.

På X-79’eren, Carmen Rosita fik de besøg af dansk mester i X-79, Kent Kristensen. Han gav gode råd om mastehældning, boathandling og det specielle sejltrim for lige netop X-79’eren.

”Vi fik et super udbytte af dagen. Den ene time som Kent var ombord har givet os mere end mange træningstimer”, fortæller rorsmand Thomas Larsen.

I morgen søndag er der Trim Cup og her skal de nye færdigheder stå deres prøve.



            <LINK:2312:Info om North Sails Trim Weekend><a href="http://www.v-s.dk/kapsejlads/NorthMinolta/NorthSailsCup06.pdf" target="_blank" >http://www.v-s.dk/kapsejlads/NorthMinolta/NorthSailsCup06.pdf</a><br><br><br>