fbpx

Nina Bræstrup kæmper i Nations Cup

Inkluder i Newsletter: Ja

DANSKERE PÅ MADEIRA: Fra venstre: Vivi, Anne-Sophie, Catia og Nina. Kvinder, der forsvarer de rød-hvide farver.

            Den regionale finale af Nations Cup i gruppen Europa 1 for kvinder bliver afholdt på Madeira. Der deltager seks hold fra henholdsvis Holland, Spanien, England, Finland, Portugal og Danmark. <br />


Holdene er udvalgt af de repræsenterede landes sejlunioner enten i kraft af deres placering på ranglisten eller gennem et udtagelsesstævne. Der skal sejles tre round robins herefter semifinaler og finaler.

Audi Team Bræstrup er udvalgt af Dansk Sejlunion til at repræsentere Danmark til Nations Cup. Holdet består af skipper Nina Bræstrup, taktiker og storsejlstrimmer Anne-Sophie Lohse, trimmer Vivi Møller og fordækker Catia Löwen.

Vinden lod vente på sig på førstedagen, og sejladserne kom først i gang hen på eftermiddagen. I en meget springende vind tæt under land måtte Audi Team Bræstrup se sig slået af det engelske hold, men vandt efterfølgende de næste to sejladser.

Hollænderen Klartje Zuiderbaan, som Audi Team Bræstrup var oppe mod i finalen i grade et stævnet i Calpe i sidste uge, sluttede dagen med en sejr og to nederlag.

"Vi ser frem til mere vind i morgen, og nye spændende dyster," siger Nina Bræstrup.