fbpx

To uger gammel 47 fods yacht forliste

Inkluder i Newsletter: Ja

Det var en Beneteau Oceanis 473 som denne parret sejlede i.

            Det er et mysterie, hvordan en 42-årig engelsk finansmand med sin 34-årige kæreste kunne sejle en kun to uger gammel 47 fods Beneteau Oceanis 473 ind på klipperne ved Dorset i England. <br />


Paul Compton købte for to uger siden den 47 fods store yacht for 250.000 pund. Mandag morgen ville parret sejle en tur i den nye båd. Det blev imidertid til en ganske kort tur.

Klokken seks mandag morgen stod de ud af Lulworth Cove for at sejle til Lymington. Klokken otte gik Paul Compton ned for at kigge på kortplotteren og lod kæresten styre. Umiddelbart efter gik båden på skærene.

”Jeg har ikke meget sejlererfaring,” fortæller Hannah Gutteridge. ”Paul var ved at lære mig at sejle og jeg har aldrig sejlet så stor en båd før”.

”Det skete så hurtigt. Båden ramte en sten og kæntrede. Det var frygteligt. Båden bordfyldte og jeg troede simpelthen jeg skulle dø,” fortæller den 34-årige chokerede Hannah efter ulykken.

Parret kravlede op på klipperne og kunne se til at den nye yacht blev slået til pindebrænde. Parret havde udsendt MAYDAY og blev kort efter reddet.

Det kan godt ske at Paul Compton skulle have kigget på kortplotteren lidt før – eller bare holdt bedre udkig.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5650506947310015606&q=swanage+lifeboat&pl=true










★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *