fbpx

Trolling-mesterskab på Bornholm

Inkluder i Newsletter: Ja

I morgen onsdag den 3. maj kl. 12.10 begynder årets store trolling-konkurrence i laksefiskeri ud for Tejn på Bornholm. 238 både med mindst to personer i hver konkurrerer om at fange de største og de fleste store af Østersøens laks til en samlet præmiesum af 122.000 kr.

Stævnet strækker sig til lørdag aften og der vil løbende i de fire dage blive bragt direkte reportage i Bornholms TV og forhåbentligt også uddrag på nogle af de andre tv-kanaler.

Vinder er den person, der har fange den største laks målt i kilo urenset fisk. Og førstepræmien er 50.000 kr. Andenpræmien er på 20.000 kr. mens den tredjestørste fisk giver fangeren 10.000 kr.

Teoretisk kan det blive den samme fisker, der fanger de tre fisk. Der må kun fiskes 6 fisk med et mindstemål på 72 cm pr. båd pr. dag. Og der er tilsvarende store pengepræmier til den båd, der lander flest tunge fisk. Antallet af stænger pr. båd er 10 stk.

Skrap kontrol
Hver dag vil dommerne udtage et antal både til kontrol, ikke kun for antal af fiskeredskaber, men også for at kontrollere at bådene lever op til de skrappe sikkerhedsbestemmelser

De erfarne trolling-entusiaster fortæller at især dagens to starter for henholdsvis både under og over 6 meter kan været meget spektakulære og værd at overvære, hvis man kan skaffe sig en plads i forreste tilskuerrække på havnen i Tejn.

Første start er onsdag kl. 12.10 og de øvrige dage kl. 07.00. De lidt større både følger et kvarter efter de mindre.

Førstepræmien bliver overrakt lørdag aften af fødevareminister Hans Chr. Schmidt. Der kan følges med i konkurrencen på


www.tv2bornholm.dk










World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde





Udvalgte artikler *