fbpx

Matchrace boomer i Jylland - Vejle med

Inkluder i Newsletter: Ja

Jyske Bank har sponsoreret to match28'ere i Vejle.

             Da flaget gik til tops ved standerhejsningen i Vejle Havn lørdag 29. april voksede Trekantsområdets Matchrace Center til dobbelt størrelse. Samarbejdet omfatter nu Fredericia, Middelfart, Kolding, Sønderborg og Vejle Sejlklub. <br />


Målet med udvidelsen er at styrke sejlklubbernes elitesejlere og ungdomssejlere.

Matchracesatsningen i Vejle og Sønderborg kræver en række sponsorer, som til gengæld får mulighed for at give såvel deres kunder, som medarbejdere en række oplevelser på vandet.

”Ideen er, at sponsorerne køber en eller flere Match28 både. Fra efteråret 2006 kommer der minimum til at ligge et par både i hver af vores medlemshavne.

Senest er Jyske Bank blevet partner på to både i Vejle Havn og det er virkeligt noget der har skaber interesse i lokalområdet.” fortæller Jens Henrik Lund, direktør i Trekantsområdets Matchrace Center.

Øget fokus på sejlsport
Aftalen med erhvervssponsorerne indebærer, at sejlklubber nu har et nyt og superattraktiv tilbud til medlemmerne.

Det er meningen, at klubberne skal bruge Match28 bådene, dels til undervisning af juniorer og skolesejlere, dels til folk som blot har lyst til at leje en båd for at mærke suset fra de store matchracedyster i Americas Cup ved at prøve den populære og hurtige bådtype, forklarer Jens Henrik Lund.

”Interessen for sejlsport har ikke været stigende i de senere år. Vi har et stort ønske om at kunne tiltrække flere unge sejlere, men også sejlere i alderen 25 til 40 år der endnu ikke selv har haft mulighed for at købe en moderne båd.

Med de nye hurtige både vil vi kunne vise de unge sejlere, at sejlsport er andet end hyggelige småture i den nedgående aftensol” siger Jens Henrik Lund.












★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *