fbpx

BMW sætter format på firma DM

Inkluder i Newsletter: Ja

Med BMW som stævne- og præmie sponsor er der lagt op til en oplevelse af dimensioner for vinderne af BMW Sailing Cup 2006.

            For første gang får danske kapsejlere med America’s Cup drømme i maven nu mulighed for at deltage i verdens nyeste og mest eksklusive amatør-sejladsserie, nemlig BMW Sailing Cup. <br />


Med det store antal danskere der er tilknyttet diverse America’s Cup syndikater, frem mod Valencia 2007 er 2006 året, hvor BMW giver danske amatør-sejlere muligheden for at komme helt tæt på America’s Cup og Louis Vuitton Cup.

Eksklusiv præmie.
Set up’et er international og går ud på at hvert land sejler sig frem til nationale mestre, som så deltager på egne og landets vegne ved den internationale finale som afholdes til april 2007 i og omkring America’s Cup havnen i Valencia.

Den vindende besætning deltager i en seks dages eksklusiv event i Valencia. Programmet indeholder blandt andet Pro-am med BMW ORACLE Racing Team, kørsel i Formel BMW på racerbanen i Valencia ud over naturligvis finalesejladserne der sejles både som fleet- og match race mod de øvrige nationale vindere.

Med ansættelsen af de to danske sejler Mohr og Neergaard hos BMW/Oracle, gør det jo ikke præmien mindre spændende, når muligheden for at møde et par af de lokale helte pludselig kan blive en realitet.

Du kan læse alt om BMW Sailing Cup her på sitet, idet Bådmagasinet som mediepartner på dette spændende koncept, har indbydelsen, tilmeldingsblanket og regler mv. liggende.



Der er ikke engang én måned til første udtagelsesstævne (Skovshoved 19-21. maj) - så det er med at få kridtet sejlerstøvlerne, fundet sejlerhandskerne frem og komme på vandet!
http://www.baadmagasinet.dk/online/content/v3/index.php?SectionID=81