fbpx

Dansk Yngling håber på sejlads i dag

Inkluder i Newsletter: Ja

Ynglingepigerne, Trine Palludan, Ida Hartvig og Maria Gade. Foto: Per Heegaard

            Selv om der er meget lidt vind her i Hyeres håber de danske Ynglinge piger, Trine Palludan, Ida Hartvig og Maria Gade på at få bare én enkelt sejlads i dag, da det er afgørende for deres muligheder for at komme med i finalen i morgen. <br />


De danske piger har 63 point og kun to point skiller dem fra franskmændene på tiendepladsen. Da kun de ti bedste både kommer med i finalen i morgen skulle de gerne kæmpe sig op på tiendepladsen.

De danske Ynglinge piger er en forholdsvis ny besætning og svinger meget i deres præstationer. Under stævnet her i Hyeres har de lavet en serie bestående af 24, 2, 10, 18, 15, 9 og 9 så alt er muligt.

Hollandske "realityshow" sejlere
Blandt de danske Ynglinge sejler bliver der holdt godt øje med de hollandske ”realityshow” sejlere.

Den hollandske sejlunion prøver noget helt nyt. De har ansat 18 piger, som løbende kæmper om pladserne om bord på tre Ynglinge.

Det hele foregår i bedste realityshow stil – der mangler bare et kamera og en mikrofon. Pigerne vurderes konstant, og kun de for tiden bedste ni kommer med til det enkelte stævne - resten må blive hjemme i bagtroppen.

Fra stævne til stævne ændres besætningerne. Det betyder at besætningen sjældent er sammensat af de samme personer. Til gengæld udvikler pigerne sig eksplosivt, fordi de hele tiden er under pres.

Hollænderne har alle tre både med her i Hyeres og ligger på en 5., 14. og 15. plads.

http://sof.ffvoile.net/
http://sof.ffvoile.net/