fbpx

Dorte O. kører nu i en god bil

Inkluder i Newsletter: Ja

Fynboen Dorte O. Jensen vil sammen med sin besætning forsøge at genvinde VM i matchrace for kvinder, men først skal de blive kvalificeret i Skovshoved i denne weekend.

Dorte O. Jensen, der tidligere har vundet VM tre gange samt ligget nummer 1. på verdensranglisten, har sammen med sin besætning trænet hårdt for at komme tilbage i topform.

Resultaterne i foråret har også vist, at Dorte og besætning er på vej tilbage i toppen af matchrace for kvinder.

Holdet har indgået en sponsoraftale med Global Car Sourcing, som har gjort det muligt for holdet at forberede sig optimalt til VM for kvinder, som sejles ud for Skovshoved 24.-28. maj.

Dorte O. Jensen: Vi glæder os
OL-bronzevinderen fra Athen Dorte O. Jensen siger:

"Vi glæder os rigtig meget til at se, om vi igen kan bide skeer med de bedste kvindebesætninger indenfor matchrace. Desuden er vi meget begejstrede for, at Global Car Sourcing, selvom de er nystartede ligesom os selv, tør satse stort".

Jørn Larsen fra Global Car Sourcing:
"Global Car Sourcing er stolte af at støtte Dorte og hendes mandskab i deres stræben efter at vinde en VM titel til Danmark.

Vi ved, at Dorte og de øvrige kvinder er meget seriøse idrætskvinder, som arbejder målrettet på at skabe resultater.

Global Car Sourcing arbejder ligeledes målrettet på, at tilbyde de bedste løsningerne indenfor Car Sourcing og Leasing af sportsvogne og andre drømmebiler".


Helle Jesperen, Gitte Bjerregård, Tine Kjærgaard, Lea Olesen og Natalie Nyeland skal bl.a. op i mod Susanne Ward.

            <br />


For mere information om Dortes sponsor:



www.globalcarsourcing.com


2009-06-28 01:32:32 af emjedwy

jPE8lb zsajxfxtakor, [url=http://iweqhldeetnj.com/]iweqhldeetnj[/url], [link=http://ynxmohaopmqu.com/]ynxmohaopmqu[/link], http://jnfeghtxmkbl.com/