fbpx

Skibenes Dage 2006

Inkluder i Newsletter: Ja

Ved Bådenes Dag er der mulighed for at komme ud og sejle med nogle af de gamle sejlskibe.

             Her er der mulighed for at blive delagtiggjort i den forunderlige verden de gamle sejlskibe repræsenterer. <br />


En verden fyldt af smukt maritimt håndværk og en verden der oser af søromantik, med himmelhøje sejlskibsmaster, hyggelige saloner og hundrede år gammel historie.

Når skibene vælger at bruge nogle dage på at vise alt dette frem, er det fordi de lever af at formidle oplevelser på skibene. Skibenes dag er årets chance for at lade sig inspirere til netop den maritime oplevelse, der passer dig!

Århus
En række af landets flotte og bevaringsværdige skonnerter og galeaser vil være at finde langs kajen i Århus ud for den gamle Toldbod. Og så vil der være rig mulighed for at høre skipperskrøner fra de syv verdenshave og opleve de smukke, gamle skibe på nærmeste hold. Det koster ikke noget at komme om bord, mens der er åbent skib ved kaj.

Brita Leth, Freia, Havet , Håbet, Lilla Dan, Maja, Marilyn og Anne ligger ved kaj i i Århus ved Gamle Toldbod, fredag 28. april kl 13-17 og lørdag 29. april 10-15.

Lørdag kl. 14-15 vil der være mulighed for at prøve kræfter med "livet på søen", når et par af de historiske skibe sejler en tur ud af havnen i Århus med publikum (Billetpris: 50,- kr.).

Herefter kastes fortøjningerne og en flotille af historiske sejlskibe går ud af Århus Havn og sætter kurs mod København, Nordatlantens Brygge.

København
Brita Leth, DonnaWood, Freia, Havet , Lilla Dan, Maja og Mira ankommer til København søndag ved middagstid ved Nordatlantens Brygge. Der er åbent skib søndag 30. april kl 11-17 og mandag 1. maj kl 11-16.

I København vil der også være mulighed for at komme om bord og se og høre om skibenes historie og deres aktuelle aktiviteter. Det er gratis at komme om bord, mens der er åbent skib ved kaj.

Søndag kl. 14-15 er chancen der for at prøve, hvad det kræver at sætte de store sejl, når et par af de historiske skibe sejler en tur i Københavns havn med publikum (Billetpris: 50,- kr).


Skonnertern Maja vil være at finde i både Århus og København.

            <br><br>








Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *