fbpx

Kræftens Bekæmpelse i KDYs VM-stævne


Marketingschef Poul Møller hos Kræftens Bekæmpelse glæder sig til et fremtidig samarbejde med KDY. VM bliver uden rygning på læns.

      Nedtællingen til Dexia Private Banking ISAF 2006 Womens Match Racing World Championship i Skovshoved fra den 24.-28. maj er godt i gang.<br />


Men det gælder dog ikke kun omkring de drabelige dueller på vandet, hvor Danmark får tre besætninger med i det stærke felt.

Rent sponsormæssigt er der indgået en yderst interessant sponsoraftale med Kræftens Bekæmpelse, hvis logo kommer til at pryde en af VM-bådene på spileren og på siden af båden.

Gratis for Kræftens bekæmpelse
For Kræftens bekæmpelse betyder det dog ikke, at den private organisation skal have penge op af lommen. Så der er altså ikke tale om, at Kræftens Bekæmpelse bruger indsamlede midler til verdensmesterskabet i Skovshoved.

Det er KDYs øvrige sponsorer i mesterskabet, der har indvilget i at betale for Kræftens Bekæmpelses sponsorship. En meget unik aftale.<br /> <br /> ”Vi er meget glade for denne aftale og opbakningen fra KDYs sponsorer. Samtidig vil jeg rette en stor tak til Morten Lorenzen fra KDY, der er manden bag denne fantastiske ide.

Hvis vi skulle have betalt for dette sponsorat, så ville mange mennesker nok have undret sig en del. Vi har heller aldrig været part i en sådan sponsoraftale før, men aftalen kan forhåbentlig føre mange positve ting med sig,” fortæller marketingschef i Kræftens Bekæmpelse, Poul Møller.

Sejlere skal passe på hudkræft
Det skyldes ikke mindst, at organisationen her rammer en målgruppe, der er meget udsat for solens stråler.

”Sejlere skal passe meget på, så de ikke ender med at få hudkræft. Og her kommer vi jo under VM ud i det rette miljø. Her vil vi fortælle vigtigheden af at undgå middagssolen, opholde sig i skyggen, benytte sig af UV-tøj og endelig benytte sig af solbeskyttelse.

Og her bliver det hele pakket ind i en sjov indpakning på vores stand i Skovshoved Havn. Vi vil lave en masse konkurrencer, og der vil være salg af forskellige produkter.

Synligheden er imidlertid også en vigtig del af hele projektet omkring VM. Vores logo er nemlig et af landets stærkeste brands, hvor hele 88 procent over 15 år kender til det.

Derfor er vi også interessant at læne os op af i form af værdioverførsel. Så forhåbentlig er dette kun begyndelsen til et langvarigt samarbejde med KDY og KDYs sponsorer,” understreger Poul Møller, der samtidig glæder sig over, at HKH Kronprins Frederik er protektor for verdensmesterskabet.<br /> <br /> ”Vi har nemlig i forvejen et tæt samarbejde med HKH Kronprinsesse Mary, der er aktivt med i vores arbejde i kampen mod hudkræft. I Australien er problemet jo meget stort, og derfor er de der meget langt fremme med de gode solråd,” siger Poul Møller.<br /> <br /> <B>Lorenzen: En god sags tjeneste</B><br /> I Kongelig Dansk Yachtklub er man også meget glad for det nye samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. KDYs adm. Direktør Morten Lorenzen, udtrykker sig sådan her om samarbejdet.

”Der er ingen tvivl om, at det her er starten til et langvarigt samarbejde. Det en spændende kombination i en god sags tjeneste som vil give Kræftens Bekæmpelse en masse opmærksomhed.

Og det er samtidig en god ting for vore andre sponsorer, som fra starten har været yderst positive omkring denne aftale. Så det her er både godt for Kræftens Bekæmpelse, vore sponsorer og KDY,” siger Lorenzen.


Klar, bomme. 24. maj starter VM i matchrace for kvinder. Allerede 22-23 april skal den flerdobbelte VM-guldvinder i matchrace, Dorte O. Jensen, forsøge at kvalificere sig til VM i Skovshoved.

      <br />

<LINK:2218:Læs mere om VM i Skovshoved>www.worldcup.kdy.dk