fbpx

Dee Caffari’s rekordforsøg i fare


Dee da hun passerer Cape of Good Hope 3. april 2006

      Dee Caffari har på nuværende tidspunkt 150 liter ferskvand tilbage i tanken, hvilket ikke er nok til resten af turen - så der skal findes en løsning. Hun skal som minimum bruge drikkevand samt vand til det frysetørrede mad. <br />


I over to dage har Dee og landholdet arbejdet på at udbedre den defekte watermaker. Det er pumpen der er utæt. Landholdet sidder med en tilsvarende pumpe og kan guide Dee om, hvordan hun skal foretage reparationen.

”Vi ved, hvordan vi skal reparere pumpen, og Dee har reservedele om bord, som forhåbentlig passer, men spørgsmålet er om de relevante reservedele allerede er blevet brugt”, fortæller Andrew Roberts.

Den engelske sejlerkvinde har bare 5.000 sømil tilbage af sin solo jordomsejling vestover. Det vil være surt at skulle opgive rekordforsøget om at være den første kvinde der gennemfører denne rute non-stop. Dee passerede Cape of Good Hope 3. april og er nu på vej hjemover.


Dee har passeret Cape of Good Hope 3. april og har nu bare 5.000 sømil hjem.

       <br />


En sidste nødløsning
Hvis det ikke lykkedes at reparere watermakeren er der en nødløsning klar. "Dee skal begynde at samle regnvand. Det er måske ikke en holdbar løsning for det er fysisk svært, og vi kan ikke være sikre på at der kommer nok regn, men det er jo forsøget værd,” siger Andrew fra landholdet.      <LINK:2211:www.avivachallenge.com><a href="http://www.avivachallenge.com" target="_blank" >http://www.avivachallenge.com</a><br><br><br>