Online regelkursus

Der findes meget god gammeldags litteratur om kapsejladsreglerne, og Dansk Sejlunions kompendium til regelkursus kan da bestemt også anbefales. Hvis du derimod ikke har noget imod at bruge internettets muligheder er der flere gode steder.

Regelspiel af Uli Finckh
Et af de bedste steder er den lille tyske hjemmeside lavet af Uli Finckh. Det er gratis at bruge siden og sproget er enten tysk eller engelsk.

Alle cases vises med små "film" med både der bevæger sig i forhold til hinanden.

Der er quizzer i tre forskellige sværhedsgrader, hvor man bliver udfordret i forskellige spidsfindige situationer der kan opstå under en kapsejlads.

Der er også mulighed for at træne i de typiske situationer der opstår specifikke steder på kapsejladsbanen. For eksempel kan man sætte sig for at træne situationer ved topmærket, bundmæket, start eller hvad der gælder når både mødes på opkrydset og så videre.

Ud over den interaktive del findes der også en almindelig gennemgang af reglerne i tekst, samt en casebook.

Finckh kan virkelig anbefales. Find regelbogen frem og gennemgå en masse cases på forholdsvis kort tid. <LINK:2209:www.finckh.org/rspiel/>

R-O-W Guide
En anden side der er værd at nævne er Guide to R-O-W Rules. Her gennemgåes kapsejladsreglerne slavisk på engelsk. Gennemgangen er delt op i basic og advanced. <LINK:2210:www.racingrules.org/guide/>
            <LINK:2209:www.finckh.org/rspiel/><br />

<LINK:2210:www.racingrules.org/guide/>http://www.finckh.org/rspiel/
http://www.racingrules.org/guide/