fbpx

Kapløb mod Fernando de Noronha

Inkluder i Newsletter: Ja

<LINK:2201:Rastløse gaster på ABN AMRO ONE>


En lettet Bouwe Bekking efter at have passeret Fernando de Noronha og indkasseret 3,5 points. Foto: Volvooceanrace.com
                <br>
            </div>

             Det var svært at få armene ned da vi endelig rundede det pointgivende waypoint, Fernando de Noronha, et minut og 25 sekunder foran ABN AMRO ONE, fortæller Bouwe Bekking fra movistar.<br />


Over de sidste tre dage har ABN AMRO ONE hentet voldsomt ind på movistar, men movistar var fortrøstningsfulde og sikre på at de havde de 3½ point godt nede i posen – lige indtil de 30 sømil før Fernando de Noronha blev parkeret under en sky.

Da skyen endelig slap sit greb havde ABN AMRO ONE indhentet movistar. Fra da af var det alt eller intet og vi pressede VO70’eren så meget vi kunne med den helt store Code 0 i de 4-7 m/sek vind, fortæller Bouwe Bekking.

Klokken 20.51 GMT passerede de Fernando de Noronha og spileren blev sat på den nye kurs. Her er ABN AMRO ONE bare hurtigere end movistar. Stille og roligt har ABN AMRO ONE atter lagt sig i front.

Søndag morgen Klokken 3.55 GMT ligger ABN AMRO ONE 12 sømil foran movistar.

Kalmebæltet
Feltet passerede ækvator i aftes og ligger i det frygtede Kalmebælte. Et bælte der adskiller den nordlige- og den sydlige halvkugles vejrsystemer. Det er kendt for sine hovedsagelige svage vinde og pludselige regnstorme, hvor det kan blæse med op til 20 m/sek. og give en masse vand – her og nu!

Pointfordeling ved Fernando de Noronha:
movistar, 3.5 points
ABN AMRO ONE, 3.0 points
Pirates of the Caribbean, 2.5 points
Ericsson Racing Team, 2.0 points
Brasil 1, 1.5 points
ABN AMRO TWO, 1.0 points


Kort over VO70 feltet søndag morgen kl 3.55 GMT

            <br />




            <LINK:2201:Video: Rastløse gaster på ABN AMRO ONE><a href="http://team.abnamro.com/web/show/id=133260" target="_blank" >http://team.abnamro.com/web/show/id=133260</a><br><br><br>