fbpx

Sejlerbogen giver 80 kroner pr. bog til danske sejlklubber

Inkluder i Newsletter: Ja

I forbindelse med lanceringen af Sejlerbogen har udgiverne, Blue Ocean Media, besluttet at dele overskuddet fra salget med danske sejlklubber. "Vi sparer på dyr markedsføring og ekstra salgsled, og lader i stedet sejlklubber og klasseklubber få mulighed for at tjene på julesalget", siger forfatter af Sejlerbogen, Øyvind Bordal. "Vi synes der er god fornuft i at lade klubberne bruge sit netværk, og på den måde skabe en værdi som de kan få del i. Vi vil heller støtte op om sejlsportens egne organisationer, end at gøre det på den traditionelle måde, hvor meget af omsætningen forsvinder i salgsled og reklame."

80 kroner pr. bog
"Rent praktisk foregår det ganske enkelt ved at sejlklubberne og klasseklubberne formidler tilbudet til sine medlemmer, via hjemmeside, gruppemails, Facebook eller hvilke kanaler de nu måtte have til rådighed. Når et medlem bestiller bogen på vores hjemmeside www.sejlerbogen.dk , klikker han/hun simpelthen på den sejlklub som vedkommende vil støtte. Hvert klik udløser 80 kroner til den pågældende sejlklub. Jo flere bøger en klubs medlemmer køber, jo flere penge får klubben".

Ingen administration for klubben
"Vi opgør det samlede beløb i januar måned, på basis af statistik fra hjemmesiden", siger Bordal, "og derefter overfører vi hver enkelt klubs andel af salgsindtægterne. Pengene kan klubben selvfølgelig disponere helt frit, til projekter i ungdomsafdelingen, nyt udstyr, en fest, eller hvad de nu måtte ønske. Man kan sige, at vi udnævner danske sejlklubber til forhandlere, og giver dem en rabat. Til gengæld fastholder vi bogens vejledende salgspris til kunderne. For at gøre det enkelt at være med, tager vi os af hele administrationen, som vi langt hen ad vejen har automatiseret ved hjælp af vores IT-system."

Opslagsbog til alle slags sejlere
Sejlerbogen udkom i sidste uge. Foruden forhandlingen via bogens hjemmeside, kan den allerede nu bestilles hos alle danske boghandlere – dog ikke med klubstøtte involveret. Det er tale om en stor bog, fuld af foto og illustrationer - 336 sider, og hele 772 billeder og tegninger. "Der er ikke tidligere udgivet en så omfattende bog om sejlads i Danmark, rettet mod danske forhold", siger Bordal. "Vi kalder det en opslagsbog, hvor man kan slå op og bladre rundt, og læse det om man har lyst til, eller det man har brug for at vide mere om. Der er stof til både begyndere og erfarne sejlere, også helt op til ekspertniveau. Det er en bog man skal kunne udvikle sig i selskab med, igennem mange år."

Sejlerbogen koster 399 kr, og har forord af Jesper Bank. På bogens egen hjemmeside kan man bladre i prøvekapitler, se indholdsfortegnelsen og bestille bogen.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *