fbpx

250.000 kr for John Lennons logbog

Inkluder i Newsletter: Ja

Et par ord i logbogen fra John Lennon, og værdien af logbogen stiger med en kvart million kroner.

            Har du haft kendte personer om bord så gælder det om at få dem til at skrive i logbogen. Desværre kræver det nok, at de har været mega-berømte, og at de efterfølgende er døde for at logbogen kan indbringe en sum i den størrelsesorden. <br />


Logbogen fra Megan Jaye indeholder noter og beskeder fra passagerer og besætningsmedlemmer samt en halv side skrevet af John Lennon med ordene, ”Dear Megan, There's no place like nowhere, and thanks Hank”, samt en lille sketch med et portræt af John Lennon.

Det er imidlertid imponerende at en logbog fra en enkelt rejse kan indbringe så stor en sum. John Lennon rejste fra Rhode Islands til Bermuda i den 68 fods store lejede yacht, Megan Jaye. En rejse på bare 600 sømil.

Logbogen signeret af Beatles medlemmet, John Lennon kommer på auktion 19. april, og forventes at indbringe over en kvart million kroner.

Det er Madame Tussauds i London der afholder rock- og popmemorabilia auktionen 19. april over genstande fra kendte personer, skriver Royal Gazette.



            <LINK:2176:Hele artiklen fra Royal Gazette><a href="http://www.theroyalgazette.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051206/LIFESTYLE/112060158" target="_blank" >http://www.theroyalgazette.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051206/LIFESTYLE/112060158</a><br><br><br>