fbpx

Stadig stilstand i Skovshoveds havnesag

Inkluder i Newsletter: Ja

Gentofte Kommune er stenrig efter Nesa-milliarder faldt i deres turban. Men de er åbenbart svære at bruge. Fx på klubhuset her. Fotos: Troels Lykke

            Tålmodigheden med borgmester Hans Toft er ved at høre op i den pinlige klubhussag på Skovshoved Havn mellem to af landets store sejlklubber KDY og SKS.<br />


For et år siden blev der serveret 30 mio. kroner på et sølvfald til bl.a. at udvide klublokalet på Skovshoved Havn nord for Hellerup.

Men der sker slet ingenting, mens byggepriserne stiger og sejlere og brugere er forundret.

Det tager lokalavisen Villabyerne nu op i deres leder de kalder "Slaget på Reden"

KDY og SKS kan nemlig ikke blive enige om lokalefordelingen, og lokalavisen forventer at borgmester Hans Toft gør noget ved sagen.

Men det gør han ikke sammen med kommunens Kultur- og Fritidsudvalg. Avisen kræver at Hans Toft nu træder i karakter, da sejlklubberne har vist deres manglende evner til at løse konflikten.

Øvrige brugere gidsler
Avisen skriver:
"De øvrige brugere - Skovshoved Roklub, Skovshoved Vandskiklub, Søspejderne og Skovshoveds Undersøiske Gruppe - føler sig med rette som gidsler i sagen og venter utålmodigt på at sejlklubberne kan blive enige, så gravkøerne kan rykke ind på havnen."

Og så vælger avisen at lægge deres sympati på Skovshoved Sejlklub:
"Der er ingen tvivl om hvor brugerne lægger sympatien. Den ligger hos den lokale klub, Skovshoved Sejlklub, som altid har haft sin base her.

KDY er en landsdækkende forening, som lejer havneplads mange steder i landet. KDY kom til Skovshoved i krigens sidste år, da klubbens havn i Langelinie blev bombet," skriver Villabyerne blandt andet.


Tage Schack fra Skovshoved Sejlklub er med til at forhandle med KDY omkring klubbens udvidelse. Bolden ligger nu død hos Hans Toft.

            <br />

<LINK:2169:Læs mere om Klubhussagen på Skovshoveds Havn>

www.baadmagasinet.dk/online/content/v3/index.php?SectionID=1&ContentID=5150&1143699695
www.baadmagasinet.dk/online/content/v3/index.php?SectionID=1&ContentID=5160&1143700969